Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bento til i morgen, og VMA's

Sen blogging er sen, right? Sorrysorrysorry for det. I dag har det ikke skjedd så mye, var på skolen og der tulla vi rundt som vanlig. Så dro jeg hjem og der lå Chakki å sov i sofaen min haha<3 Han hadde fri i dag, så han bare chilla hjemme på rommet mitt.

ANYGAYSSSSSSS i morgen skal jeg på en strand med klassen, også skal det være masse forskjellige D&H klasser som visstnok skal komme dit også, er det noen som vet de skal på en random strand i morgen og går på en eller annen form for D&H linje? Uansett, jeg måtte lage matpakke, så..


MATPAKKE FINISHED, WOOOOOOO, veldig kjedelig bento egentlig. Her ser du da masse små plain risballer, cherrytomater, og en liten fiskeflaske med søt chillisaus, og i dessert seksjonen har vi da en liten bit med pai, litt pocky, sjokolade forma som en liten is, og masse nøtterrrr.

SPENNENDE GREIER ALTSÅ, nei nå skal jeg se videre på MTV VMA'S fordi det er gøy, og jeg fikk ikke sett når det gikk live fordi det var klokka 3 på natta, fu, så VI SNAKKES :D

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Mina

29.08.2011 ~ 23:04

Så søt matpakke!! Nomnomnom

Christine Dattebayo c:

29.08.2011 ~ 23:04

NOM! GIEF!

☆ Juliet Elliot Gates ☆

30.08.2011 ~ 13:59

omnomnomnom

Carina

30.08.2011 ~ 15:25

Sv: Taaakk <3 Du skulle søkt du også, det er virkelig verdt det selv om det er en stor utfordring. Når der kommer til å snakke japansk så sliter jeg en del ja, og det er egentlig litt flaut, men jeg har ikke noe annet valg enn å hoppe i det. Jeg tror det er en fordel at vertsfamilien min ikke kan engelsk sånn at jeg blir tvunget til å snakke japansk, men ja, det er vanskelig D:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits