Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Daffedag med internettshopping WOHO

I dag har bare vært enda en sånn være hjemme daffedag for meg. Chakki dro på stranda med folk da, men jeg var ikke i strandhumør i det hele tatt, så jeg satt hjemme alene, siden mamma & stefaren min var på Fjordfesten i byen, sånn konsertgreie med masse folk og bleh og stress. Så jeg hadde det gøy med litt internettshopping WOHO, fordi jeg er ikke fornøyd med mobilen min, og jeg må reblinge den, derfor kjøpte jeg dette:

..og dette er en liten boks med diverse småting osv. som jeg kan klistre på mobilen min, og det følger også med sånn klistrepapir ting som man kan klistre med lol. Så det blir gøy når jeg får den, da skal jeg gå amok på mobilen min.. igjen<3 Link til siden jeg kjøpte det finner du her.

Nå skal jeg youtubesurfe litt til før jeg legger meg jeg også (fordi Chakki alltid sovner før meg, ALLTID), så snakkesssss~

 

- sah

5 søte kaniner ☆彡

jhkjnmlk

14.08.2011 ~ 02:56

Duuude, where did you get that thing? ; U ; Har bare sett sånne mini set ! D:

Ray-Chan ~ ☆

14.08.2011 ~ 03:33

Woah!~ Gleder meg til å se hvordan mobilen din blir >3< <3~

thao~chan

14.08.2011 ~ 14:01

så utrolig kuult, hvilken nettside fikk du kjøpt deg sånn? >w<
aww, så tøfft! :'3

Deadsushi ~ Isah

14.08.2011 ~ 14:53

Susanna Du Ciel & thao~chan: Det står jo link til siden i innlegget D: Men dere finner det her: http://www.strapya-world.com/categories/6087_1147_1583.html

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits