Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Anime: Mahou Shoujo Madoka Magica~

Denne animeen handler om noen jenter som blir "Magical Girls" ved å lage en kontrakt med en skapning kalt Kyube. Ved å bli en magical girl ofrer de alt de har for å sloss mot "witches" i bytte mot et ønske. De kan ønske seg hva som helst, og de får forskjellige krefter basert på hvordan ønsket er. Etter hvert finner de ut at det ikke er så bra å være en magical girl.

Åpningssangen:

Jeg gråt så hardt i går når jeg så slutten av denne serien, det var så trist XD Hahaha, jeg gråter lett av triste animeer. Dette må være en av de bedre animeene jeg har sett, og jeg elsker artworken, jeg elsker uniformene deres og jeg elsker soundtrackene<3 I slutten blir det litt rotete da pga. det kommer klipp fra forskjellige tider, men fortsatt omfg bra anime, de som ikke har sett den burde se den.. nå.

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Ekblaad <3

11.06.2011 ~ 14:54

Hej! Följt din blogg ett tag på blolovin nu och måste säga att du är bäst! Fortsätt att skriva som du gör så kommer du komma långt! OM du vill så kika gärna in min blogg och OM du gillar den så kan du också lägga till mig på blolovin =) Kram <3

Ray~

11.06.2011 ~ 15:27

UUhh.. -w- den skal jeg se.. c:

Deadsushi ~ Isah

11.06.2011 ~ 15:31

Ekblaad <3: Woah, tusentakk<3 :D

Ray: JA det burde du, den er enda bedre enn den ser ut o_o

Hitoro

11.06.2011 ~ 16:45

Den må eg se

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits