Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Åh så fine hårsveiser da

HEI. Ja, i dag har Chakki og jeg sitti på dataen.. igjen.. i hele dag ahhahah. Jeg klipte litt på luggen da, fordi den begynte å henge litt nedi øynene, og det er ikke så gøy. Så begynte jeg å lage fakka hårsveiser og sånt, og ja.. her er to av de:


DRITKUL FLETTEGREIE LIKSOM, SERR NY TREND. ikke. Phew, jeg er glad jeg ikke skal bli frisør hahaha


DOTTEHÅR 8D hahaha

Også lagde jeg noen jeg ikke tok bilde av da, men uansett hahhahahhaha jeg må begynne å lage skikkelig fakka hårsveiser 8D Jeg pleier jo vanligvis å være dritkjedelig med håret ned og bleh.

Nå sitter jeg her alene å hører på musikk, fordi Chakki har akkurat dratt, fuuuu. Jeg har fått dilla på enda en sang, som er awesome:

KAKKOI DESUUUUUU. Som minner meg på at jeg gleder meg sykt til Desucon, og når Julie har fiksa ferdig kjolen sin så skal vi ha en Panty & Stocking photoshoot, og det blir kol. Pluss at jeg må se hvordan jeg skal sminke meg osv. før connet, så vi må ha en prøverunde med kostymene, lol~ Hvis ikke kan det bli fail, og det vil vi ikke, vil vi vel? D: ALLRIGHT, nå skal jeg spille litt mer sims tror jeg, så cya~

 

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Guro 三

04.06.2011 ~ 21:03

Your hair = Awesome :'3

Deadsushi ~ Isah

04.06.2011 ~ 21:04

Aaaaaaaaaaaaaaa tusentakkk<3<3 :D

Ray~

04.06.2011 ~ 21:20

nawhf.. så pent C:

deadmuffin

04.06.2011 ~ 22:18

love ur hair <3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits