Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mmmm, ettervekst og monster haha~

Så ja, i går kom Chakki hit, og vi sovna egentlig ganske tidlig i går, liksom sånn i tolv tiden, wtf? I dag har vi bare vært nerder på dataen, han har spilt LoL og jeg har spilt Sims hahahha, serr det er kol da 8D Litt kjedelig at Sims 1 er sånn at man ikke kan fikse på utseendet like mye som de andre simsene, men.. jaja, gøy alikevel.

Jo, jeg tok etterveksten i dag, wohoooooooo, det trengtes, bare se D: 


men det var ikke jeg som fiksa det meste da, det var Chakki 8D Dette er 3. gangen han farger håret mitt, hoho.

Han var fliiiink, veri good job~ Jeg må ha hjelp til å farge håret nemlig, siden jeg kan ikke se noe bak, så jeg vet ikke hvor fargene går xD forresten, jeg farga ikke brune siden fordi man ser ikke ettervekst, håret mitt har blitt mørkt. Jeg var helt platina blond når jeg var liten, og nå er det liksom mørk askeblond haha.

Nå sitter jeg å spiller Sims, og prøver å trene opp katten min til å bli lydig og kul, så snart skal jeg be butleren min om å lage middag hahahahha<3 Også drikker jeg blå Monster low-carb, siden det er en av de tingene jeg kan drikke på dietten min, yay~ Kan også drikke red bull sugarfree, men fikk mer for pengene ved å kjøpe Monster, siden den var dobbelt så stor, og bare liiiitt dyrere. Nå skal jeg forsette å spille sims, så hade litt~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Charlotte

02.06.2011 ~ 22:03

Ååh Sims1, liker nesten den best jeg! Haha ja, helt umulig å farge håret selv når man har to forskjellige farger :') Men det er fint da! Går du på lowcarb eller? :]

Deadsushi ~ Isah

02.06.2011 ~ 22:43

Jaa, går på lowcarb, funker bra 8D

Naito

02.06.2011 ~ 22:48

husker han bleika og farga blå striper i mitt en gang i tiden og XD

therese

02.06.2011 ~ 23:04

fikk lyst å spille sims nu :o
sv: takk for anbefalingene n____n

Isah

03.06.2011 ~ 00:26

Naito: Hahahhaha flink 8D

Therese: Ah, bare hyggelig :D<3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits