Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

IT'S FRIDAY, FRIDAY, FRIDAY THE 13TH

YOOO, så i dag er det fredag den 13. oOooooh, farlig. Ikke egentlig, fredag den 13. er en helt vanlig dag for meg haha. Så i dag på skolen jobba jeg mer med logoen, og meg og Julie gikk ned til byen for å kjøpe sånn stryke-på-tskjorte-papir, så kjøpte jeg jordbær, så mista jeg 7 stykker på bakken. Så dro vi tilbake, og.. ja.. det var vel det, ikke så mye annet skjedde. Bortsett fra at vi fikk vite om vi kom opp i eksamen i matteskriftlig da. Ingen i klassen kom opp i det hele tatt, og jeg ville det, siden jeg vil IKKE ha muntlig. fakkaaaaakakkaa håper jeg ikke kommer opp i noe.


Bare fordi den har noe med i dag å gjøre, og den var kol tegna lol.

Nå har jeg akkurat sagt hade til masse folk siden vi feira voksenbursdagen til stelillesøstra mi, som var den 11. så blir det heftig barnebursdag på søndag, oh joy T_T Så skal jeg på filmkveld i morgen, yay~ Nå skal jeg spille eller noe, hade litt~

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits