Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sove, bli vekt, dra til byen~

I dag skulle jeg egentlig på skolen, men så hadde jeg slem hals og den var vond, så jeg ble hjemme, men de viste seg at vi fikk fri pga. en oppgave vi skal gjøre, så Naru og Tina bestemte seg for å dra til meg. Jeg sov, så de drev å ringte på ringeklokka og banka på vinduet til rommet mitt osv. og jeg våkna av det, så tenkte jeg bare "neeeeeeeei gtfo vil soveeee" så gikk de inn, fordi døra var åpen XD og satte seg i senga mi og bare "Isaaaah, Isaaaaaaaah stå opp, vi har fått fri" så ja.. Jeg fikk dratt på meg noen klær og fiksa meg, så dro vi til byen der vi bare suste rundt.


Hahaha jeg måtte bare illustrere litt. Anygays, nå er jeg hjemme igjen, og jeg skal snart til Naru med Tina, der vi skal sove over, siden vi har fri imorgen også WOHOOOO, så blir det gaming. Nå må jeg vel pakke eller noe, så skal vi hente Tina, så drar vi til Naru, så snakkes 8D

 

- Isah


Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits