Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SUPERAKTIV GOGOGO~

I dag har jeg vært superaktiv 8D Dagen starta med.. err.. hamburger og chips til frokost, veri healthy, yes? no. Så spilte vi litt til jeg bare "HEY, Chakki, la oss gå en tur!" og han bare "JAAAA" ok ikke med en gang, men når han ble ferdig med å spille så joina han. Vi gikk rundt ved fokserød der, oppi alle kontorbyggene, og Chakki viste meg hvor han pleide å leke når han var liten. Vi gikk til og med opp på et tak, og det var høyt haha 8D Så gikk vi hjem til Chakki igjen, fiksa litt sjokomelk, og heiv oss over dataen igjen hahaaha.

Så ja.. nå har jeg nesten akkurat kommet hjem, og nå har jeg jogga sånn frem og tilbake på verandaen (den er ikke liten altså) og nå er jeg sliten D: Jeg eier ikke kondis da, men jeg prøvde mitt beste. Nå føler jeg meg litt nasty og svett, så jeg føler at en dusj hadde vært skikkelig awesome akkurat nå. SUPERAKTIV, HELL YEAH.

Jeg blir så inspirert av sånne før og etter bilder av folk som har slanka seg, så nå vil jeg prøve å se om jeg klarer å gå ned litt, siden, hey, jeg kunne trengt det, jeg suger litt. Nå skal jeg dusje, men dere kan kose dere med disse awesome før og etter bildene av random folk~Alle bildene er fra weheartit. Ja, hun siste er Raven fra "That's So Raven". Aaaaa flinke folk er flinke, mens jeg sitter på dataen og spiser pøtetgüll og nastyheter, jeg suger D:< Nå skal jeg dusje, så får dere kose dere med bildene, hade litt~

 

- Isah


Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits