Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MÆO? MÆO? MÆO?

SERR JEG DØR SNART XD Ok, så.. vi har 4 katter hos pappa, og den ene katten har blitt helt mjauete av seg, så den spammer "MÆO?" for å få oppmerksomhet. Jeg skulle bare gå ned istad, så fikk jeg øyekontakt med pus, så mjaua den en gang. Jeg tenkte bare "jaja kyooooot" så koste jeg den, men så begynte den å følge etter meg overalt, så fulgte den meg opp til rommet.

Vi har sånn på vår/sommertid at vi ikke slipper kattene inn på rommet pga. flått osv. så den fikk ikke lov til å bli med inn på rommet da, så jeg lot den stå utenfor rommet. Da begynte den å mjaue sånn "MÆO? MÆO? MÆO? MÆO? MÆO?" XD så går jeg ned igjen, og den følger etter, så går jeg opp, så følger den etter. Så går jeg litt opp og ned trappa og til slutt så ble jeg helt "NÆI, JEG SKAL GAME, IKKE KOSETID NÅ" og gikk inn på rommet. Nå sitter jeg her med en katt som mjauer utenfor rommet mitt.. XD


Se, hver gang jeg åpner døra så bare "MÆO?". Oversatt blir det "YO, SAP"

Katten mjaua skikkelig hardcore i går også, hørte den skikkelig godt fra rommet mitt, så hørte jeg de andre bare "HYYYYYYYYYYYYYSJJJJJJJ" hahahhah XD Jeg fikk helt latterkrampe jeg, ah jeg har så dårlig humor.

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Viktoria Sandnes

03.05.2011 ~ 18:24

Søte katten <3

Isah

03.05.2011 ~ 19:39

Jaaaaaaa den er kjempesøt, men veldig plagsom 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits