Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Påskeegg og Svampebob yay~

YOOOOO, så i dag våknet jeg av at Chakki banka på vinduet mitt, aaaw, men klokka var 09:00 eller noe så jeg var litt trøtt, og litt borte, høhø. Så begynte han helt random å spille brawl lololol. Etter litt brawl så gikk vi opp og lagde stekt kjøttdeig og egg med ris (favoritt frokosten min, og Chakki tok med :D snill)

Så lette vi etter påskeegg haha. Vi har sånn tradisjon at folka lager sånne lapper, så starter vi med en lapp der det står et hint til der den neste lappen er, så fortsetter vi sånn helt til vi finner påskeegget. Vanligvis gjør jeg det med stesøstrene mine, men siden de ikke er her, så gjorde jeg det med Chakki istedenfor :D Denne gangen hadde vi ikke lapper da, vi måtte bare lete, lol, og det var vanskelig XD Til slutt fant vi det da, under dyna på gjesterommet, lolololol.


Når vi åpna det var det helt stappa 8D og ja, stooooort påskeegg<3


Dette lå inni, yay, masse namnam~


SE, Chakki tok med Svampebob filmen, som er bra fordi jeg har ikke sett den engang o_o


Når jeg så bak på filmen så døøøøde jeg av søtt fjes AW Svampebob er så kyooooooot~

Jaja, dette er bare begynnelsen av dagen da hahahahah, klokka er liksom 12 elns, som er når jeg normalt våkner XD men cya later guys~

 

- Isah


2 søte kaniner ☆彡

Ray

20.04.2011 ~ 12:39

Awfh... er det tid for påskeegg jakt i dag? D:

Jeg har ikke fått noe :c *lei seg* Jeg lette også med sånne lapper i fjord! det var gøy :3

Og masse omnom du har oppi der >:c

Karoline

20.04.2011 ~ 12:44

Amagad SVAMPBOOOB *w*

HIhi jeg har ikke fått påske egg, men mamma kjøpte INSANE masse godteri igår som jeg har tatt ifra så jeg overlever nok XD

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits