Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Gamle bilder hahhahahha fail

yoyoyoyoo, så i dag hadde vi bare fagdag på skolen, kjedeliiig, og av en eller annen rar grunn var jeg drittrøtt og slapp i første time xD Så ble det bedre når vi dro på butikken å kjøpte frukt da. Så hadde vi matte, kjedelig, så gikk vi opp til der vi har naturfag, og der satt Fredrik og Georg, så satt vi med de helt til de stakk av, også hadde vi naturfag, kjedelig, så dro vi hjem 8D gøøøøøy.

I går på skolen så fant jeg frem gamle bilder da jeg hadde svart og blondt hår 8D så var det gøy å gå sånn frem og tilbake på bildene sånn at de rørte på seg liksom hhahahah, så jeg lagde noen gif bilder.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

hahahahha XD Aaw, jeg savner den tiden, og det håret :C

I morgen skal vi kjøpe jordbær og banan og smelte sjokolade på skolen igjen, wooooo 8D også skal jeg lage hatt hahhahah<3 Nå skal jeg finne et eller annet spill å spille, så snx ppl~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Hitoro

24.03.2011 ~ 19:58

KULE BILDER XD!!

Deadsushi ~ Isah

24.03.2011 ~ 20:13

Hahahhaha takktakk<3 8D

Janne Smenes

25.03.2011 ~ 10:44

Haha,ja det syns jeg også,fikk meg en god latter.:)

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits