Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

SHOPPINGUUUUUU~

HELLO. Innlegget istad var litt alvorlig skrevet føler jeg hahahah, men hun er teit bitchassmotherfucker ikke sant, så derfor. Nå fikk jeg lyst på drikkeyoghurt. ANYGAYS, I dag hadde vi besøk av 8. klasse folk på skolen, også skulle vi lage ting i leire, også var vi på grupper osv. Vi snakka ikke med de vi var på gruppe med.. i det hele tatt XD Til slutt så stakk de hahahahhaah, vi er så flinke.

Etter skolen joina jeg Pia og Julie til byen og shoppa random stuff, også møtte vi på dritmange fra klassen og sånt, wtf, nesten alle var i byen jo XD Så kommer han Thor Werner duden, han som er litt rar og alle i Sandefjord vet om han lol, han bare "SÅ KULT HÅR, DET ER BRA DU TØR Å VÆRE DEG SELV JA" og jeg bare "jo ehe kult det hade ja" XD random. Så spiste vi lollipop kuleis, og ja.. Så dro vi hjem, lolHELL YEAH, så her er fangsten min, siden jeg fikk stipend, og da.. blir det litt shoppinguuuuu. Jeg kjøpte da thai pocky, nudler, sesamfrøcandy, gresskarsuppe, 2 strømpebukser, eyeliner, thermosaktigting, armbånd, prikkete jakke, awesome sailor jakke.

Den sailorjakka greia er så SØØØØT elsker den, søtsøtsøt. Jeg har blitt skikkelig shoppete i det siste, før så gikk jeg liksom ALDRI ut av døra, bortsett fra når jeg skulle dra til skolen da. Det kan ha noe med at byen er nærmere huset nå, og skolen 8D Nå skal jeg pokémonere litt, så dere får ha meg unnskyldt.
2 søte kaniner ☆彡

Ray

15.03.2011 ~ 23:25

Awh.. masse fint! c: men lol Thor Verner er kul da! kjøpte nagler av han på rabatt en gang~ xD

Deadsushi ~ Isah

15.03.2011 ~ 23:48

Jajaja, jeg har ikke noe imot han da, han er jo kol, men jeg synes han er liiiitt skummel :C

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits