Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hos Chakki & stakkars Japan :C

I dag spilte alle DS på skolen, the end. Fordi det var alt vi gjorde 8D stort sett da. Jo, jeg lagde en plakat også da, men bleh. Etter skolen dro jeg til meg, der Chakki satt å gama wow, lol, så kjørte mamma oss til Chakki, og nå bare chiller vi'n syyyykt azzzz (<- æsj lol) på rommet til Chakki mens vi spiller Pokémon og ser på Simpsons.

I dag ble Japan ramma av jordskjelv og tsunami o_o omfg, har dere sett den ene filmen, man ser bare at alt vannet tar med seg alt og sånt, skikkelig crazy shit D: Filmen finner du her.

Nå får dere ha meg unnskyldt, jeg er veldig godt igang med pokémon her altså, også må jeg trade litt pokémon med Chakki, siden han har white og jeg har black, så det er awesome 8D før jeg shtikker legger jeg ut random sang som jeg synes er fancy. Loungeaktig musikk er fancy hahahahah~

<- omg, denne gangen MED ordentlige bein og armer 8D


2 søte kaniner ☆彡

Naito

11.03.2011 ~ 20:15

amg må skaffe meg pkmn

Isah

11.03.2011 ~ 21:57

Naito: jaaaa serr det er kol 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits