Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hei, jeg liker hjertetoast~

I dag har det vært sånn kjedelig dag på skolen igjen Dx bare norsk, så matte, så naturfag der mesteparten ble kvalme pga. vi lærte om fordøyelse, lol. Det er ikke farliiiig ppl, det er bare masse tarmgreier og bæsj og nasty shit, ikke så ille det vel? Anygays, etter skolen gikk vi til byen IGJEN.. >_> fordi meg og Thomas skulle på gamestop å få sånn gratis pokémon, Celebi, altså denne:Så joina Naru siden hun skulle bli henta i byen anyways. Så møtte vi Affe og Henrik, så forsvant de igjen, så stakk Thomas hjem, så møtte vi de igjen pluss Mia, så forsvant de igjen, så møtte vi de igjen, bare uten Affe og pluss Pogo og annen dude, så gikk vi, så så vi Vetle, men han så ikke oss, lol fail. VERI ACTION, YES?

Så bare traska vi rundt på hvaltorget nok en gang, og jeg kjøpte en ting til 10 kr, nemlig eeeen.. TOAST FORMER GREIEEE, YEEEE den var kul da :C Jeg måtte teste den ut, så se her~


NOMNOMNOM, se så søøøøøttttttt hjertetoast<3<3<3 Det funka ikke såååå bra da, men bra nok for meg 8D

Etter det dro jeg hjem, så var det skikkelig tomt siden Chakki var borte, siden han dro på morgenenenenen i dag :c så det var ikke gøy, så kjøpte mama oliven med hvitløk i til meg, og det er godt 8D ja jeg er sær, men jeg liker bare de olivenenene, og før så HATET jeg oliven, men disse er awesome, mmmmm~

I morgen skal jeg til kusina mi, Nathalieeee, så skal vi lane hele helgen LIKSOMMM HELT VILLLLSVIN og sånt da. Hahahaha, lame, men gøy 8D så det gleder jeg meg til :D Nå skal jeg dusje, så dere får ha meg unnskyldt.

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits