Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wtf, byen igjen?

I dag hadde vi matte først, kjedelig, så hadde vi programfag resten av dagen, kjedelig :C Vi skulle egentlig grille mini marshmallows på tannpirkere over stearinlys, men så var ikke Camilla der, hun som hadde stearinlysa, så det ble ikke noe av :C vi som hadde kjøpt alt og greier, fufu. Tina filma litt i dag da, men jeg fikk ikke tak i hun, så jeg har ikke filmene o_o de var teite da, men lol, gøy~ Så kom Chakki og Nina og ba om nøkkel til huset, wtf, fordi de skulle chille på rommet mitt liksommmmm, lol.

Så når skolen er slutt så gikk alle ned til byen, Julie, Tina, Vetle, Therese, Thomas, Naru & meg, så dro Tina & Julie med en gang da, så gikk vi på hvaltorget, så stakk Thomas, og rett etter så stakk Vetle og Therese, så ble det bare meg og Naru til slutt 8D Folk drev å stirra hele tiden, lol, og Naru ble irritert over stirringa hahahha gøy. Så ble vi stalked av Niiiiiiw, lol wtf xD så bare snoka vi rundt helt til vi dro hjem, lol.


Så DETTE kjøpte jeg, lol, 2 strømpebukser, hårbøyle, fjærøredobber og hårfarge siden jeg skulle farge extensionsssss D:

Legg merke til at bildestørrelsen har blitt større siden jeg fant ut at det var kol 8D så nå er det sånn litt. Nå bruker jeg Chakki som armlene, gogogo~ han sier det er en kol jobb XD men jeg vil game litt minecraft elns eller random, så cya~

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Naito

02.03.2011 ~ 21:17

Chillin'

02.03.2011 ~ 21:47

Awh! hvordan får man større bilde!? owo

Deadsushi ~ Isah

02.03.2011 ~ 21:57

Det står sånne tall som f.eks. 400x når du laster opp bilder, right, så kan man velge størrelse, jeg har 600x nå 8D

TheHappyLama - Lise

02.03.2011 ~ 22:15

Bruker du extensions? o.o

Isah

02.03.2011 ~ 23:11

yesh 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits