Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Treadmillasaurus Rex og Doodle God

I dag har jeg krangla med nettet igjen 8D men nok om det, det er kjedelig. Jeg fikk fiksa det da, så jeg har spilt random internettspill resten av dagen hahhaa jeg har ikke noe liv. Pluss at dataen min er så ræææævkjørt at jeg kanskje skal kjøpe en ny 8D Noen tips på bra billige dataer ppl? Uansett, jeg vil anbefale to awesome spill~

Doodle GodPå bildet ser det kanskje ikke så gøy ut XD og.. det er egentlig ikke SÅ gøy, men litt, og det tok lang tid, så ikke spill dette og forvent at du skal bli ferdig i løpet av 10 minutter. Spillet handler om at du skal kombinere forskjellige elementer for å skape nye, og det er om å gjøre å finne alle elementene. Jeg synes det var gøy da 8D btw, hvis man sitter fast kan man bare trykke på lyspæra så får man hint, lol.

 

Treadmillasaurus RexOk, så dette spillet handler om at en t-rex skal løpe på en tredemølle, også er det et "wheel-of-awesome" som snurrer bak der, og det den stopper på skjer. Som f.eks. hvis den stopper på "right laser" kommer den høyre laseren nærmere osv.. u get the point whatever. Jo, btw, se den kan få hatt også 8D også party og konfetti hahahah random<3 men det er gøy, og awesome sang, prøv det.

I morgene er det skole igjen noooooooooooooooo, men jaja, jeg må komme tilbake i soverytmen min, ikke det at jeg har en. Chakki kommer også i morgen 8D goygoy. NÅÅÅ skal jeg fortsette med random internettspill også må jeg finne en billig data som funker, gogogo~

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Ray

28.02.2011 ~ 00:53

lol, bra du anbefaler spill c: skal prøve de i morgen xD

Ulrikke

28.02.2011 ~ 10:47

mwahahah! doodle god er det gøyeste jeg vet 8D prøv doodle devil og, det eier :3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits