Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bursdag hos Narunaru~

Daaaaaaa var jeg hjemme igjen fra burdag hos Naru. Når jeg kom var alle der, Tina, Norvid, Georg, Fredrik og Naru da, bortsett fra Silje som kom samtidig som meg da, lol, sammentreff? I DON'T THINK SO neida hahahahha. Anygays, de holdt på å lage wok og sånt, og Naru bare "JEG LAGDE HELT FRA BUNNEN AV 8D" så ser jeg boil-in-bag ris i kjelen, og wokgrønnsakblanding, hahahahah, jaja du er flink da 8D veri good food~

Etter at masse random bilder ble tatt, og alle fikk stappa i seg noe wok greier, så begynte alle å spy, og alle dro hjem, slutt :( NEIDAAAAAAA jeg bare trolololo med dere, vi gikk bort til sofa-chan og så på Scary movie 2 og 3, selv om jeg måtte dra i midten av 3'ern siden mama skulle hente meg da, lol. Så jeg vinket adjø til folk, og gikk ut på veien, så kom mama og henta meg 8D Her kommer noen av de få bildene vi tok.. eller.. de bildene Fredrik og Georg tok.


Her ser vi da Georg som prøver å åpne en pose med tørket tang med en kjøkkenkniv.Et veldig grasiøst bilde av meg der jeg spiser en blå skumgodteri ting 8DTina tror hun kan gjemme seg bak en zebrabamse, MEN DET KAN DU IKKE, NANANANANANADette er en liten del av det.. "kortet".. jeg gav til Naru.. jeg brukte hele 5 MINUTTER på det 8D<3 no prob kiddo~Georg skulle bruke den pinnen som en q-tips i øret til Fredrik, mens Silje fulgte godt med.Godteri 8D idk hvem som eier hånda, jeg tror den er Georg sinMATBILDEEE, ok, hvorfor begynner alle å kommentere på at jeg alltid tar bilde av maten min?! XD ER DET FEIL Å LIKE MATBILDER KANSKJE? jeg slutter ikke med det, så HAHA.

Nå sitter jeg bare å irriterer meg over nettet siden det er GAY fordi den er sånn onoffonoffonoff hele tiden, så jeg tror jeg minecrafter litt, selv om det lagger som FY på dataen min da. Jaja, bedre enn ingenting 8D ttyl~

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits