Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jeg er flink altså, wooooho

Overskriften er ironi, jeg er superteit, yessssss. I dag våknet jeg opp også hadde Chakki laget frokost til meg :D SNILL, så hele morgenen var jeg skikkelig tralala supahapi u know? så bestemte nettet mitt seg for å FUCKE SEG OPP, så ble jeg helt rage ikkesant, så ble Chakki redd for meg, også fikk han sånn rart humør og sånt, så dro han :C Så ringte han meg senere og sa at det ikke var meningen å være sånn rar 8D <3 han er kul.

Det eneste jeg gjør nå er å tenke på ting jeg vil gjøre, men så sitter jeg bare her på dataen å gamer hahahha, jeg vil blant annet danse på dansematta, spille katamari, fikse negler, støvsuge rommet (ja det er så ille at jeg faktisk vil det) og tegne.. og lvle opp 8D Jeg begynner forresten å bli lei av headeren min XD så kanskje jeg kan få hjelp av highly skilled ppl? niiice, k, så slenger jeg inn noen søte Panty and Stocking bilder bare sånn for å fylle opp innlegget her, hehehehehehhe

YESHHHH, så btw jeg skal visst ikke i bursdag i morgen alikevel siden moren til Naru er syk, så da blir det lørdag istedet~ no prob. Jeg må gjøre noe annet enn gaming de to neste dagene >_> men jeg vil ikke 8D JEG HAR FERIE FFS YAAAAAAAAAAHOOOOO eller google.. jeg foretrekker google.

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits