Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Se, jeg kan rydde rommet 8D

Yoooooo~ I dag på skolen så vi først på sånn film om amerikanere og geværer og sånt, litt gøy 8D Han ene som lagde South Park var med til og med, rly awesome, respekt, uknow? Så hadde vi programfag resten av dagen, og vi lagde bilde av meg og Naru som Panty and Stocking 8D Det var bare fjesa da, men alikevel, awesome, siden vi fant ut at Naru skal være Boxer, så er jeg Tights XD så det blir awesome. Vi skal lage en eller annen youtube film om det 8D hvis jeg får skaffa meg et kamera da selvsagt.


Selv om øynene mine ble fail, så er det awesome da 8D BOXER AND TIGHTS WITH NEKO~ Neko er Tina btw, lol

Jo, også var meg og Naru på butikken, så smakte vi på sånn smaksprøve av sånn ostegreier, sånn skummel ost med mugg.. lemme just say.. kids, don't do this at home. Serr, jeg var heldig, jeg tok bare en liiiiten bit, mens Naru synes det var godt i begynnelsen, helt til det grusomme ettersmaken kom XDDDD Så måtte vi lete rundt i butikken etter andre smaksprøver, jeg heiv meg over appelsinene, men Naru liker ikke, så hahahhahahah jeg overlevde. Til slutt kjøpte vi litt burn og sjokomelk og vi levde lykkelig i alle våre dager, SLUTT.

 


 


Så rydda jeg rommet da 8D Siden Chakki er på trening var det er smooooth anledning


Ah, dette er random, jeg skulle ta bilde for Carina at jeg tegna oss på whiteboarden min 8D Jeg har cosplay på og greier høhøhø. såri for rly bad japanese hånskriving altså, men til mitt forsvar så bare skrev jeg fort og sånt og gadd ikke tenke på hvor fint det ble >_> ja, og nedi kroken der er flapjack fanart XD og det monsteret oppi der har Chakki tegna.

Anygays, dette er før bildet:

og TADAAAAAAAAAAAAAAA VOILÀ osv.


Altså.. jeg synes jeg var ganske flink jeg da 8D men det er min mening. Det sminkebordet der er det liksom 829174913782 ting på, så jeg kunne liksom ikke.. rrrr, den har jo sjarm 8D Jeg vil ikke rydde bort sjarm, men NÅ er jeg sulten, og jeg har pitapizza oppe som venter på meg, så dere får ha meg unnskyldt~

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Poem

16.02.2011 ~ 20:43

Du har jo bare redd sengen din >:C

Carina

16.02.2011 ~ 21:08

å å søt tegning-chan

Deadsushi ~ Isah

17.02.2011 ~ 00:29

Poem: nehei o_o

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits