Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lol, shoppingtur er kooool~

Jaaaaa, så på skolen i dag var det nok en lonerdag, siden nesten alle var på utplassering 8D men ikke så lonerdag alikevel, siden meg, Julie, Pia og Tina var der~ Så vi satt å tegna med tusj overalt.. fordi jeg hadde whiteboard tusjen min med meg 8D også hørte vi på fakka musikk og sånt liksom, så hadde meg og Tina avtalt å dra til byen å shoppeeee fordi vi har fått stipend nå, right, så bare slang Pia og Julie seg på. Så dro vi innom meg for å hente penger, å fikse håret litt høhø, lol.

Så rulla vi rundt i byen å kjøpte alt mulig rart 8D Julie måtte dra tidligere da, siden hun er RETARD neida hahhahah<3 Julie er yuripus, selv om hun ikke har noe med yuri å gjøre. Anygays, så møtte vi på Chakki, Nina og Robin på McDonalds, som btw holder på med super makeover, wtf? Jo, også satt vi med de å spiste, så kom Norvid, også bare blebleble, JO så møtte jeg Carina og greier 8D overalt XD hun er kol~ Etterhvert forlot jeg Pia og Tina, så gikk jeg med Chakki og folk inn på gamestop fordi de skulle ha sånn gratis pokemon, Celebi, så dro vi hjem~


Siden vi nesten ikke fikk tatt noen bilder, så slenger jeg med dette, en av de få bildene vi tok, av meg som likner på en nissemann, og Pia som har happyface tretallmunn.Dette kjøpte jeg da 8D To gensere, en shorts, en hårbøyle, en strømpebukse, strikkgreie med roser på, cover stick, KYOOOOT kopp med retard kanin på og kortgreier, og 3 PANTSU 8D nei, ikke bukser, undertøy ._.


Nå har meg og Chakki akkurat spist spaghetti, og nå koser vi oss med ostekaka jeg lagde i går 8D Den er så driiiiiiitgod nomnom, og jeg drikker te fra den nye koppen min 8D elsker den<3 også spiller jeg random internettspill og sånt, koseliiiig


Nomnom, ostekake uten gele, og forest fruit te med ekstra mye sukker, suuuunt 8D

Nå skal jeg fortsette å spille random internett spill, og se på phineas og ferb på tv<3<33<3 baibaiiii~

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits