Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Byen med Naru & Tina~

I dag var det en sånn standard dag på skolen igjen, første økt ble det krangel i norsk timen mellom noen elever og læreren midt i timen, mens vi andre bare.. hørte på XD det var skikkelig fakka, dere skulle vært der. Andre økt var det matte, og da gjorde vi.. ikke så mye, vi bare regna litt, og spiste fra bentoboxen til Narunaru 8D Tredje økt, naturfaaaag, og da bare.. var vi nerder igjen, og alle dissa Thomas siden han er den eneste gutten i klassen hohohoohoho~

Så fikk vi dra litt tidligere fra timen pga Thomas skulle rekke et tog til kjæresten sin 8D og da dro meg, Narunaru og Tina ned til byen, først til asiabutikken, så rulle rundt på hvaltorget 8D Jeg skulle egentlig ta meg kameraet ikkesant, men Naru bare "NEI, JEG HAR BAD HAIRDAY, GTFO Dx" så hoppet hun avsted med den ene hånden på ryggen. NEIDA men det hadde vært dritgøy, men hun lot meg ikke ta med kameraet da, fu.

Så bare gikk vi rundt random, også kommer det en fyr og bare "SHIT JEG BLE HELT SJOKKA JEG. AV HÅRET DITT" XD og jeg bare NIIIIIIZ så møtte vi på han senere også, også sa han "HEY, DU KAN FARGE HÅRET SVART. SVART EMO, IKKESANT?" wtf XD jeg sa "Jeg liker det sånn her jeg :>" og han bare "K, SNX"

Her er da resultatet av en dag med rulling i byen:

Rosa t-skjorte fra Ginatricot 99,-

Grå t-skjorte fra Cubus 29,-

Hvit t-skjorte fra Cubus 29,-

2 pack med tights ting fra H&M 99,-

Panda fra Cubus 5,-

Fugl fra Cubus 5,-

LITT AV ET RØVERKJØP, ELLER HVA? 8D HEHE. Den rosa t-skjorta er XXL da XD men den er sånn kosekose, jeg prøvde den i prøverom, selv om jeg hater det, men det funka, siden.. hallo, den er supa-kyot~ og se på den ene t-skjorta står det I LOVE GEEKS<3<3<3<33<33 til og med en fugl på den med briller og langt slips, aaaaaaaaa kyooot, og den grå t-skjorta kjøpte jeg fordi den minte meg om sånn gotisk dekorasjon greie, og det er fint C: panda og fugl sier seg selv, jeg er svak mot billige crappy ting, og tights får jeg aldri nok av. Pluss at jeg nesten aldri shopper, og når jeg først gjør det er det sjeldent jeg finner noe jeg virkelig liker D:

Jo, forresten, jeg kjøpte stuff på asiabutikken også

Koreansk søtpotet med sesamfrosmak potetgull, grønn te fra Thailand, og japansk gresskarsuppe woooo 8D Grunnen til at jeg har to grønn te er fordi Narunaru kjøpte, og hun likte ikke, og Tina sa det smakte hårfarging, WTF XD Så jeg fikk 8D sankyuuuu~ og det koreanske potetgullet er godt 8D synes jeg da, men jeg er sær. Jeg har ikke smakt den gresskargreia, så det blir kol, men jeg tar den i morgen~

Nuuuuu skal jeg snart spise, mama fikser grandiosa, så det blir stas.. 8D lol, hade litt~

 

- Isah

7 søte kaniner ☆彡

Helene Yo

03.02.2011 ~ 17:40

kult :)

yadameray

03.02.2011 ~ 23:08

1 regel.. grandiosa er bæsh xD Men ja.. det potetgullet er SYKT godt! jeg finner aldri potetgull i asiabutikken >_> mest fordi jeg er redd når jeg er alene.. så jeg bare.. i dunno.. skynder meg å finne en pocky pakke og går ut.(etter å ha betalt ofc xD)

Isah

04.02.2011 ~ 07:30

yadameray: srsly? XD fuuu det er ikke kol da, du må lete litt etter ting 8D

Cookies&Milk

04.02.2011 ~ 11:43

Mye kult :D

...-☆fullstendigkaos☆-...

04.02.2011 ~ 14:24

Ser faktisk litt digg ut den maten eller hva jeg skal kalle det ;) Ønsker deg en kjempefin og deilig helg, søndag "dømmer" jeg "deg" :)

Du fortjener det beste i hele verden Isah, og jeg syns egentlig ikke du er egoistisk som undertittelen din sier ;) Klem fra meg!

▲ MT

04.02.2011 ~ 18:05

// den music box sangen får meg til å sove søtt i natt * 3* haha, hører på musikk når jeg sover 8D lettere å sove vet du :D

Kasumi-Chan

05.02.2011 ~ 18:11

Onomnomnom o.o AWSUM!!

Kasumi-Chan

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits