Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kigurumi dag featuring Naruzilla & Pandainfection

I dag hadde meg og Naru KIGURUMI DAAAAG. Det var ikke så fancy som det høres ut som da.. eller litt, men samma det. Folk så rart på oss og sånt, haha, men det er ikke noe nytt da. Dagen i dag var egentlig ganske kjedelig, siden meg og Naru satt i forskjellige rom etterhvert, og da ble det ikke noe kigurumi fun. Så ble jeg litt and (min andre jeg, den som er helt emo og rar XD) men det gikk over når jeg satt meg inn hos Pia og Yuri(Julie.. altså, hun har ikke valgt dette kallenavnet selv, bare sånn.. fyi liksom, lol) så ble det bra igjen. :D Så tegna jeg på kolleksjonen min, lol<3


Skikkelig gangstahs liksom assssNaruzilla tror den kan spise pandaer, men NEHEI, FU DEN, fordi den fikk ikke pandaen, fordi den lever enda :DHahhahahhaha det er så lame det bildet XD skikkelig slækkærn liksommmm"CURSE YOU, I WILL GET MY REVENGEEEEE"Aner ikke hvem som tok bildet, Tina bare stakk av med kameraet og knipsa noen bilder. Uansett, her ser man da en Naruzilla som prøver å spise en data.

I morgen blir det sånn stusselig dag igjen, fordi alle er på utplassering på tirsdag, mens noen få er på fredag, og da.. blir vi ikke så mange :C Nå ska jeg fikse mat, og spille litt, så snakkes vi senere, k?

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

Karianne A

31.01.2011 ~ 17:04

jeg vil også være en panda!

Anonym, hvis det går greit !!!

31.01.2011 ~ 19:03

Awww.... Jeg så den grønne dingsen på avstand idag... O.o

Cheese !!

yadameray

31.01.2011 ~ 20:01

Ahhha.. så søte bilder! c:

Deadsushi ~ Isah

31.01.2011 ~ 20:34

Karianne Antila: Kjøp kigurumi på ebay du også 8D

Anonym: Jeg tror jeg vet hvem du er.. XD

VANUKII

04.02.2011 ~ 15:08

AHA SØTINGER ~ * 3 *

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits