Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Chakkibesøk igjen, woo 8D

I dag på skolen var det kjedelig, også kom det ukjente folk fra andre skoler og var i klasserommet vårt og sånt, lol. Ikke mye som skjedde, ÅJO, Vetle klikka sånn halvveis på læreren, det var gøy 8D Han ble helt sånn NEI?! NEIII!!? hahahha. Resten av dagen har jeg ikke gjort mye heller, skulle egentlig på asianbutikken, men det ble ikke noe av siden folk gikk andre vei, *kremt*..

Nå glaner vi bare på disney channel, og mtv og bare yaayyyy, siden det er lenge siden jeg har sett Chakki nå 8D I morgen skal jeg til byen med Niiiiiw og Pia og sikkert andre diverse folk, lol, så det blir spennende. Jeg skal ta med kameraet siden det er lenge siden en haug av bilder ble lagt ut her nå 8D det er kol.

Meg og Narunaru ha kigurumidag på mandag siden kigurumien hennes har kommet 8D woooooo det blir goygoy, btw sorry for seint innlegg, jeg bare somla blehbleh, men hadeeee snakkes i morgen 8D

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Ray ~

27.01.2011 ~ 12:40

wah.. jeg hadde gått med deg til asiaterbutikken din c: hva slags kigurumi har naru?

Deadsushi ~ Isah

27.01.2011 ~ 19:22

Ray ~: NESTEGANG 8D hun har dinosauuuuurrrrr

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits