Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Therese's "bursdag", og msn er slem FUUUU

Nå er jeg hjemme fra Therese sin bursdag, også GLEMTE JEG KAMERAET, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, men Julie hadde med kameraet, men hun er ikke på msn eller noe akkurat nå, så jeg får ikke lagt ut noen bilder D: de som var så søte, aaaw. Jaja, tar det i morgen.. eller noe 8D

Så ja, det eneste vi gjorde var å se film, stappe i oss pizza og potetgull.. og love hearts 8D og poke hverandre xD driiiitkult asszzs. Vi så på nausicaä, en søt ghibli film, men jeg fulgte ikke så mye med, jeg var for opptatt med å "dubbe" filmen til fakka norsk hahaha det var stygt, også så vi litt på mythbusters og family guy, lololol.

Apropos msn, jeg skulle logge på for å se om Julie var på, right, også bare "NEI, DU FÅR IKKE LOGGE PÅ FØR DU LASTER NED DEN NYE VERSJONEN" og jeg trodde den nye verjsonen var sånn stygg med sånne fakka smileyer, så jeg bare "OH HEEEEEEELLL NO" men så måtte jeg, siden jeg måtte snakke med Julie, også var den ikke sånn fakka alikevel, phew..


Jeg fikk ikke lov til å fortsette T_T bitchy msn

Nå skal jeg game online spill jeg spilte i 7. klasse, yaaaaaaaay<33<3<3<3<33 også må jeg laste ned sanger på iPoden til stesøstra mi, lol >_>

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Vetchu

23.01.2011 ~ 03:10

jeg vet, fuck den nye msn'en

Isah

23.01.2011 ~ 03:14

Vetchu: Ja, smileyene er sånn.. fakka D: esj

yadameray

23.01.2011 ~ 23:13

Dumt du glemte kameraet :c gleder meg til å se bilder da!

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits