Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jeg liker minecraft og BJD~

Alt det der skytedramaet i Sandefjord i dag har blitt blåst opp så mye, lol, det er så lame. Han skøyt de tre folka fordi han ikke likte narkomaner elns, også forventer folk at han skal komme til skolen vår med maskingevær å skyte alle på skolen ned xD Hallo liksom? Tenk litt logisk, hvorfor skulle han gjort det, det var bare at han ikke likte narkomaner, så han dro hjem, henta pistolen, og skøyt noen av de i parken. Omg, det hørtes skikkelig careface ut xD men u c?

Nå sitter meg og Chakki å gamer minecraft, mens vi ser Waterboy på tv2 8D hahahah den er kul, Adam Sandler er awesome. Btw, lagt merke til at i mange av filmene han spiller i, er også Rob Schneider med? Og omvendt igjen? xD Det er awesome, hahahah. Så har minecraft blitt updated og sånt, så det er kult, svarte sauer, nye trær og blekkspruter 8D

Jo, også fant jeg en aaaaawesome og fin BJD, også sa jeg til mama hvor mye den kosta, og hun bare "HÆ?!?!!??!" XD hahahahah. Den kosta 3500kr for fullt sett da, så rrrrrrrrrr.
Bilder av den 8D ååååå den er så søøøt, og jeg elsker klærne<3 Jeg vil designe klær til den, og bli flink på symaskin, fordi jeg vil bli kostyme/klesdesigner, right, så det er god trening for meg. Man må begynne i det små, right? 8D Ray sa det tar evigheter å få den da, sånn et halvt år elns T_T fordi de må lage den, men jeg vil haaa~

Nå må jeg se videre på filmen, den er kol 8D

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Carina

15.01.2011 ~ 02:46

æsj, hater sånne dokker

Carina

15.01.2011 ~ 02:46

lol c:

Deadsushi ~ Isah

15.01.2011 ~ 09:43

Carina: hahahhahahhahaah 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits