Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Utdanningsmesser er kjedelig

Nå har jeg vært på skolen, tjo hei 8D lol, uansett, jeg kom på skolen tidlig i dag, så satt meg og Therese i gangen, mens Therese sminka seg, TEEHEE, så kom Pia, så kom lærer og låste opp døra, så satt vi oss inn i klasserommet. Så måtte jeg på dataen, siden jeg måtte skrive ut CV'en siden jeg skal til sånn utplasseringsdesignerdame etterpå, scaryyyy, gruer meg, det er som å gå til tannlegen for meg T_T og jeg liker ikke tannleger.

Når vi først var på dataen, måtte vi jo gjøre noe gøy, så vi gikk på ikkepedia, så leste vi om emoer og speidere XD det er så awesome, hahahha, jeg ler xD Så tok jeg med kameraet av en eller annen rar grunn, så vi tok noen bilder, wootwooooot.


Jo, jeg var skikkelig badass altså, jeg snudde alle datamusene på hodet WOOOOOOOO XDSkikkelig happy tommel opp, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmSe så gøy vi har det da.. XD smil litt da Narunaru"..drikker Pepsi og dytter gamle damer ut i veien."Jeg måtte ta bilde, de faila på å skrive SVGS XD hahahhahahha de tenkte sikkert "SVS + G = SVGS"

Så gikk vi opp til utdanningsmessa, og det var dritkjedelig. Man måtte registrere seg på sånn fancy data greier, så fikk man klistremerke man skulle ha på jakka, så kunne man gå inn, lol. Så var det masse boder osv, og masse godteri, men det var kjedelig. Så møtte jeg Nathalie (kusina mi 8D) inni der, og hun hadde vært i Afrika, ikkesant, og hadde fått sånn reaksjon på sånne piller, og stakkaaaaaars T_T huden hennes var ikke bra :( Jeg synes synd på hun. Så fant vi ut at på fredag kunne vi finne på noe, yay 8D så etter det, stakk vi, siden det var ingenting å gjøre.

Også fant jeg vitaminvann på meny igjen YAAAAAAAAAy det pleier alltid å være utsolgt for de vitamin well care greiene, men nå hadde de, og nå skal jeg drikke det, mens jeg gamer noe random, og gruer meg til å snakke med ukjente damen, yay!

 

- Isah

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits