Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hos Chakki, katamari & chaosmaid~

Nå er jeg hos Chakki, har vært det siden firetiden da, men uansett 8D Jeg har spist masse calzone greier, så jeg er helt stappmett, så ligger jeg å chiller i senga til Chakki mens jeg spiller katamari, yeeeee, det er awesome, dere burde prøve :D Jeg ble egentlig ferdig med spillet forrige gang, men kan aldri rulle nok C:

 


 

Når jeg får dilla på en sang, hører jeg på den konstant, om og om igjen, fordi den er awesome, så glemmer jeg den igjen. Det er gøy å finne sånne sanger igjen 8D Noe jeg gjorde med Chaosmaid sangen, hadde dilla på den i 10. klasse en gang, så bare forsvant den fra iPoden min, så glemte jeg den D: trist historie, men jeg fant den igjen da, yay~

Dette er sangen. Jeg synes den eier nesehår, men det er min mening da, og alle har forskjellig musikksmak :D Nå skal jeg game katamari igjen, siden den driver å spiller sånn rar musikk og sånt, og da må jeg spille..

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Ray

07.01.2011 ~ 22:19

Awh.. høres ut som dere har det gøy med å game! c: <3

Isah

07.01.2011 ~ 22:41

Ray: Ja, du må joine en gang 8D du må ihvertfall joine katamari, det er awesome C:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits