Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Byen med Carinaaaa, og SPØR MEG OM TING FFS

OKEEE da er jeg hjemme fra bytur med Carina 8D Vi dro ganske sent da, lol, så vi fikk 1 time på å henge på hvaltorget, så stengte det :C Så ble det mcdonalds, yeeee, sunne<3 Det var ikke så mye som skjedde i byen, det var lit folk. Møtte Pogo, Lene og Kristina da 8D Vi var på lille hai å kjøpte pocky, pretz og grønn te greier, namnam<3 Lol, kassedamen på H&M lurte på hva det var 8D Siden vi bare holdt det i hånda. Hahahaha, følte meg skikkelig internasjonal, lol.


Aaaw, se gatene er fine 8Dyeeeeeeee asian snacks og grønn te, samme som i Thailand<3 aah, minner 8DDet ble sånn kult når man tok bilde i vinduet 8DEnda et vindubilde, lolololHAHAHHAHA XDDDD skikkelig trykka ned XD også Carina da XDåsåfineeeeeeee~*pose*Yay, ting jeg kjøpte 8D Skikkelig mye, ikke sant? WOHOO, sånn hårting og cover stick C:

Det var koselig daaa. Carina kommer til meg på lørdagen også, så skal hun sove over 8D Det blir koseliiiig, men fuuu må rydde rom. I morgen aner jeg ikke hva jeg skal xD Skulle kanskje til Nicho med folk fra linja, men er ikke sikker på om jeg gidder, pluss jeg vet ikke hvor han bor D: jæjæ, vi får se hva som skjer C:

Nå sitter jeg å spiser pretz og drikker grønn te, yaaay<3 elsker det, det er så best :D<3333 Jeg bytta jordbær pockyen med pretzen til Carina, så hun fikk 2 pocky, og jeg fikk 2 pretz 8D jeg elsker det hahahha MEN FORRESTEN, som jeg skrev tidligere, spør meg om random spørsmål, siden jeg skal ha sånn spørsmålsrunde greie 8D så GOGOGO~

Spøøøørrrrrrrr meeeeeeeeeeeeggggggggggg

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Carina

30.12.2010 ~ 20:36

Hahhaha dævver av trøkkebildet xD Det var koselig det <3

Deadsushi ~ Isah

30.12.2010 ~ 20:50

Carina: we r so kyooooooooooooooooootttttttttttttttttttttttttttt~

Ray

31.12.2010 ~ 02:24

Haha.. så søtt bilde det i gatene.. Og jeg fill virkelig lyst på asiatisk godsaker._. Btw.. lol det trøkke bilde ditt c: <3

hmm.. randomspørsmål.. : Liker du J-rock?

Hva slags spill gamer du mest?

Har du en spesiell ting på rommet ditt du er veldig glad i? og hva er det i såfall? :3

Yndlings band?

Yndligs anime?

Hvordan møtte du Chakki? C:

Hvis du kunne velge dyr uten tanke på penger.. og som var lovlig i norge.. hva slags dyr ville du hatt? c:

Noen blogger du leser fast? c:

Det var vel alt jeg klarte å komme på..*tommel opp* xD

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits