Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drømmen til Chakki + Ny jakketing

LOLOLOL istad fortalte Chakki meg om drømmen han hadde hatt i natt XD Han drømte at jeg og han var sånn fiskeschnitzel med ost, også hadde jeg mer ost enn han, så ble han sulten av det xD Også bodde vi i vannet sammen med alle andre fisker, også var det en sånn båt, og vi var på oppdrag, så var kapteinen slem, og tvang Chakki av båten, så ville ikke jeg bli med.. WTF XD hahahahhaha sikkert mer, men det var liksom hoveddelen tror jeg.

Jeg er den med ostehatt siden jeg hadde mer ost 8D

 


Ja, så var vi i byen istad 8D Jeg så helt rumpe ut da siden jeg er en rumpe, men det går bra. Jeg fikk kjøpt fin jakke som jeg ville ha<3 Så satt vi på mcdonalds, også møtte vi på Pia, Andrea og Ingvild 8D så dro vi til gamestop, glante på spill, så dro vi hjem lollololol, skikkelig kul bytur asszzsszs.


Seeeeeeee fin jakke 8Doomgomgomgomg, knappene er så fineeeeeMåtte jo ta bilde med jakka på da C: også lue som jeg fikk til jul, den er fluffy, yeeee~ Nå skal meg og Chakki game, så.. bbq.. eller noe :D

 

- Isah

3 søte kaniner ☆彡

Ray

27.12.2010 ~ 15:57

Du har sånn bjørnefitte lue! C: Men pen jakke c: <3

Deadsushi ~ Isah

27.12.2010 ~ 16:22

yadameray: Ikke helt bjørnefitte da, siden den er søtere 8D

M a r t α . ♣

28.12.2010 ~ 14:02

Lue greia di er finere enn bjørnefitter. Litt mer.. vet ikke. Er ikke så glad i bjørnefitter >.<

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits