Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pepperkakebaking og soveposer

Snart skal jeg til Narunarunarunaru, så skal vi bake pepperkaker og leke i soveposer 8D Jeg er ikke helt sikker på hvem som kommer da. Det blir sikker en god del Zelda themed pepperkaker, lol, pga. Zelda fans *host* Vetle & Naru *host* Jeg kommer sikkert til å lage sånne chibi greier elns, eller lucky star, eller Miku 8D herr yeeeee også skal jeg ta med mitt trofaste kamera med godteri klistremerker på, lol. Alle tingene jeg eier har klistremerker på seg jo hahahaha.

Så må vi plukke opp Tina på bussterminalen da, siden hun ville sitte på 8D Så må vi rote litt rundt for å finne hvor huset er da >_> Eier ikke stedsans, srsly, jeg kunne ikke vært et kompass eller kart eller noe D: MEN nå må jeg pakke litt, fordi jeg må det..

Før jeg drar vil jeg anbefale gøy spill, det heter Endeavor, og det er sånn pixelert spill liksom, og det man skal er å lete etter sånne gems, så.. ja, bare prøv det 8D det er koseligNå stikker jeg, kommer med bilder osv. senere, rly kol 8D

Btw, prøvd spillet? Isåfall, likte du det? hahahah

 

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

carinalunden

17.12.2010 ~ 15:06

Hahha, nei, virker gøy! Kos dere i kveld! :D

Ray

18.12.2010 ~ 13:55

Jeg prøvde spillet.. det var litt.. veldig.. vannskelig xD men det var gøy <3 c:

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits