Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Film, lolololol teit

Fikk lasta ned film på youtube, yay. Som jeg sa ble formatet helt fakka, WOHOO, fordi jeg har ikke sånn ledning til kameraet for å legge inn på dataen, så jeg må ta minnekortet fra mobilen min inn i kameraet, så må jeg kopiere det inn på minnebrikka, også må jeg bruke sånn usb greie til minnekortet. ._. Uansett..

Lol, så fail, jeg bare "DET ER MINECRAFT" liksom.. 3 ganger, wtf skjer med det? Thomas passer katteører da, hoohhohohohoho. Takk til Julie for lånet av ører 8D

Grunnen til at jeg ikke blogga før nå er fordi nettet mitt streika helt, liksom 1 time Dx 1 TIME UTEN DATA?! VGXHNCJMÆØLJHKCF NOT ACCEPTABLE. Jeg overlevde da, merkelig nok 8D Så i mellomtiden satt jeg å dro ut fjær fra en pute, siden jeg skal bruke det på en hårbøyle på skolen, yay.

I morgen skal jeg til Narunarunaru, så skal vi lage pepperkake greier, yeeee, også skal folk sove over osv.  rly kol~ Nå skal jeg skrive sånn ting til naturfag, yay :D

Likte dere filmen? hahahahahahhahahahah

 

- Isah

5 søte kaniner ☆彡

CarinaKvamstad

16.12.2010 ~ 22:58

hahaha søppelører x']

carinalunden

17.12.2010 ~ 09:50

Hahaha x] "Omg, run!"

Isah

17.12.2010 ~ 14:02

carinalunden: lol teit xD

Ray

17.12.2010 ~ 17:24

Haha! så ut som NaruNaru var hard ja :] Neida.. xD Morro dere har det ~

Deadsushi ~ Isah

18.12.2010 ~ 15:25

Ray: Jaaa, join moroa da 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits