Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

MagnetiCube er awesome

HEI, i dag var jeg på skolen, og der lagde jeg fin hårbøyle med snøfnugg, så etter skolen ringte Chakki og bare "ermmm.. bli med til byen? :3" og jeg bare wtf, det er ikke helt Chakki, så ble jeg helt paranoid og tenkte "hmmmm, kanskje han har blitt kidnappa av noen skumle folk, også tvingte de han til å ringe meg, også når jeg kommer for å møte Chakki, kommer det noen folk å slår meg ned, så våkner jeg i en lagerbygning langt ute i ingenmannsland, også må jeg bo der, også kommer det en ku, også Dx herregud fakka.

Uansett, vi var i byen, så møtte vi Benedikte, som var med to venner av ho, Heidi og Emilie :D Benedikte var glad for at meg og Chakki fortsatt var sammen. Så etterhvert kom Nina og Robin, så gikk vi rundt og så på ting i butikker, veri kol. Så måtte Chakki dra siden han skulle kjøre mørkekjøringsgreier, og da dro jeg også. Før vi dro gikk vi innom teknikkmagasinet også kjøpte vi sånn awesome magnetgreie, den er dritkul! Den var dritdyr også da, lol, men meg og Chakki deler den.. kindof.. 8D

Sånne magneter er det, mange små runde 8D drit awesomeeeee~ men nå skal jeg leke med magneter, hade C:

Har du sånne awesome magnet greier, vil du ha, eller driter du i hva jeg skriver? 8D

 

- Isah

Ray

16.12.2010 ~ 15:30

Omfg!! så awesomt!! C: <3 Hvor mye kosta den?

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits