Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Isah film, yes please

Jeg vil begynne å filme mer, liksom.. youtube stuff. Meg og Naru har begynt å planlegge filmer, men vet ikke om det blir noe av da. Vi har filma litt på skolen i dag da, hahahaha men det var bare teite ting, og av Vetle som ødela jakka mi, yay.

Btw, random, meg og Chakki har bodd sammen en uke nå, lol 8D vi er så kule. Mamma begynner å bli lei da, hahahaha, hun lurer på om han har flytta inn.

 


Jeg var innom strapya-world siden, en side der man kan kjøpe masse japanske tilbehør ting og ubrukelige ting :D Så snublet jeg over mameshiba tingen igjen, jeg hadde dilla på den for en stund siden, også bare erfthgdjøokdasz den er så damn kyooooooot 8D De har også lagd sånne små filmer av den.

ÅÅÅÅ DEN ER SÅ SØT, "Ne, shitteru?" AAAAAAAAWW btw, dette er bare den første filmen, det er mange flere på youtube :D

Lol, jeg er så lat for tiden, kulda slår meg helt ut, blir helt slapp D: Jaja, men det går vel greit etterhvert, men nå må jeg hadeeeeeee~

 

- Isah

carinalunden

09.12.2010 ~ 06:07

:D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits