Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Forsove seg er gøy, yay

Nå sitter jeg på skolen, kom hit 1 time forsent, hahahaha noob ass. Jeg våkna liksom 08:30 eller noe, og bare WTF? SKOLE? Også måtte jeg bare piske sammen håret, og dra på noe krigsmaling rundt øynene, så var det ut av døra. Jeg kunne ikke dra med en gang engang (lol, en gang engang) siden stemoren min sa jeg skulle låse, siden hun dro på butikken, også fant jeg ut at nøkkelen min var hos mamma, så jeg måtte gå til mamma først. Flaks for meg at døren var åpen der, omg. Så gikk jeg videre, så møtte jeg på pappa, hahahaha, og han bare "HOPP INN I BILEN A" og jeg bare eskjisfdbiu ok :D Så kjørte han meg bort til skolen, og det var dagens koselige historie.


Hahahhaha, random. Jeg synes "lydene" var så søte hahahhaha

Nå sitter jeg her å kjeder meg mens jeg tegner på photoshop, skal egentlig jobbe med godteriveske, men jeg har ikke ting jeg trenger, så da kommer man langt. Også var jeg på butikken med folk, så spanderte Julie et rundstykke og en banan på meg :D Snill jente er snill.

Nå var jeg flink altså, jeg pleier aldri normalt sett å tegne på photoshop, men nå gjorde jeg det, og det ble fakka. yay


Nå, hva synes dere? EIERRR jeg ikke hardt i photoshop? lol

- Isah

Carina

01.12.2010 ~ 13:11

Eier i paint hvertfall 8)

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits