Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Rød ninja, magma og filmkveld

HEI nå er jeg hjemme fra filmkveld, og det var en rar filmkveld. Det var koselig da 8D Lol, når jeg kom dit var Tina og Norvid i butikken, så jeg bare eh heeei til mammaen til Norvid og søstra. Også måtte jeg ta på tøfler, fordi mammaen sa jeg måtte siden det var "iskaldt", også gikk jeg inn i stua, satt meg, og tok av tøfflene. Hell yeah. Så kom Therese da, og etter det kom de tilbake fra butikken med potetgull og dopapir, hahahahha. Så til slutt kom Vetle, fordi han er sirup.

Vi begynte med weird chinese film som heter "Slaget om den fortapte by" eller noe? Den var helt drama, så ninja, så gullgutter, så ninja og litt mer drama. Den gjorde sånn at jeg ble rød ninja, fordi jeg fikk et teppe av Norvid, og vi vet alle hvordan man misbruker tepper, right? riiight..? .. Ok, men uansett, andre filmen vi så var "Final fantasy: advent children" og siden jeg har spillet, så er jo det kol, men jeg fulgte ikke så mye med, fordi jeg var lat, og jeg prøvde å få folk til å spise magma. Btw, magma var en random pute jeg fant. Så voldtok meg og Therese Vetle med poking og puter, vi hadde det kjempegøy mens Vetle.. ja.. lol.. han døde.

 

Her er rød ninja, omg så kol den ninjaen er altså

 

Tina og Norvid, veri hapi ppl

 

En Therese som ikke ville bli tatt bilde av sånn egentlig, men jeg gjorde det alikevel :D

 

Også Vetle da, som blir torturert av fingeren til Therese.Se så kule folk. OK, men nok om det, jeg er trøtt og sliten og kald og bleh, så jeg vil bare krype under dyna og se på tv :D I morgen skal jeg kanskje til Chakki, WEEEEEEEEEEEEEEEE natta

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Therese

27.11.2010 ~ 13:24

Tok du bilde D:

x)

Deadsushi ~ Isah

27.11.2010 ~ 14:35

Therese: Jaaa, men det var ikke så ille daaaa 8D<3

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits