Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skoletegning og surring er kol

HERRO jeg er på skolen, veri niz. Det vi har gjort hittil er bare ingenting hahahhahahahha ye. Vi har bare sitti her liksom, og ikke gjort mye, og lærere prøver å få oss til å jobbe, men det er noe med det klasserommet her som gjør oss "LOKO" som Tina sa akkurat, lol wtf Tina? LOKOKOKOKOKOWSHDBIOØVSZ hell yeah. Vi har tegnet masse søte greier hahaha som ikke har noe med noe å gjøre. Ja, også har vi tagga ned armene til Vetchu hahaha, det var kol.

Etter skolen, sånn 15:30 tiden skal folk til Norvid, så skal vi se på fiiiilm og ha masse snacks og spise nudler og være retards, det blir koselig. Jeg tar med kamera for en gangs skyld, sånn at jeg kan gjøre alle flaue når jeg legger bildene ut på nettet, TJO HEI.

Akkurat nå sitter jeg å søker på google etter kostyme design greier, siden det vil jeg litt bli 8D fordi hallo? kult?

SE DEN HATTEN MATCHER MEG SÅ AWESOME LSODLSFOGHSY LOLBUHBYE nå skal jeg surfe på internettttettttttt fordi det er litt kjedelig nå, og da må man det. C:

- Isah

2 søte kaniner ☆彡

Carina

26.11.2010 ~ 17:12

heei lykke til med enda et forsøk på å blogge 8DD

Isah

26.11.2010 ~ 22:26

SANKYUUUU~

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits