Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skolebarting og ønskelister

På skolen i dag var det.. lol? Vi gjorde ingenting, bortsett fra å se på film og sitte på data. Now THAT'S what I call school. Anyways, angående skolebarting, folk på linja mi har fått sånn bartdilla, så nå lager alle barter av papir. Julie skal til og med ta med parykkhår i morgen, lol D: Da får hun rosa hårbart, hahaha.

Jeg stjal en svart bart av Julie, men så fant jeg ut at den passa ikke til meg, derfor måtte jeg lage en custom made bart til meg selv, TADAAAAAveri sekushi man, yes? Folk på skolen sa jeg kledde bart, og at det ikke var bra 8D

 


 

Har noen begynt å lage ønskeliste enda daaaa? Jeg prøvde i dag.. Jeg skrev på en post-it lapp forma som et blad, yeeeee. Nå skal jeg vise dere min awesome ønskeliste.DAT B NIIIIZ, RITE? Neida, men jeg synes ønskelista mi er lame, og jeg glemmer alltid ting, så bleh.

Sist men ikke minst en søt youtube film som er søt

HELLYEAH.

- Isah

4 søte kaniner ☆彡

Mia

25.11.2010 ~ 20:24

Ohhh, du kledde bart :') eheh c:

Isah

25.11.2010 ~ 20:28

Tusen takk 8D men det er ikke bra :(

naru

25.11.2010 ~ 21:11

*snufs* meg vil også ha bart :c.. jeg kommer på skolen i morra btw o3o

Isah

25.11.2010 ~ 21:13

AWESOME, vi kan lage barter til alle, til og med DURRRR læreren 8D

Give me some cookies ヾ(*ゝω・*)ノ☆゚

Deadsushi ~ Isah

18 fra Sandefjord

Jeg heter Isabell, blir kalt Isah, og dette er min retarda blogg der jeg blogger om hverdagen min, interessene mine, venner og alt sånt crap~ Jeg går Utstillingsdesign VG3 på Færder vgs i Tønsberg.

Norges Beste Nettsider - Norsktopplisten Norske blogger

KATEGORIER

ARKIV

ACCOUNTS

hits